Number of posts : 269 Reputacija : 0 Registration date : 19.02.09 Age : 35 Dzīvesvieta : Jelgava
Tēma: Re: Malaga Ceturtdiena Augusts 16, 2012 5:44 pm
Reivens rakstīja:
un tas nekas ja sievieshkjie ir apaugjojušies , jo pagājušo gad vāriju un nekas tur nesanāca kādam varbūt jābūt tieši daudzumam un kā un cik ilgi jāekstraktē paldies jau iepriekš
Jo vairak jo labaak, vari kadas stundinjas 2 pec iespejas treknakaa pienaa. var ar sviestu piememst. Thc skjist taukos. ap 2iem maximas maisiem varetu but ok. pienu njem pluss minus 3L. ja izvaraas pielej udeni. periodiski pamaisi. Atri piedeg
Reivens
Number of posts : 6 Reputacija : 0 Registration date : 29.06.12
Tēma: malaga Sestdiena Jūlijs 28, 2012 3:40 pm
un tas nekas ja sievieshkjie ir apaugjojušies , jo pagājušo gad vāriju un nekas tur nesanāca kādam varbūt jābūt tieši daudzumam un kā un cik ilgi jāekstraktē paldies jau iepriekš
Admin Admin
Number of posts : 269 Reputacija : 0 Registration date : 19.02.09 Age : 35 Dzīvesvieta : Jelgava
Tēma: Re: Malaga Otrdiena Jūlijs 17, 2012 11:17 am
Reivens rakstīja:
tieši kura auga daļā ir jānovāra zieds vai lapas un sieviešķais noteikti ne ?
Visu var.. un virisko ar ja ir...
Reivens
Number of posts : 6 Reputacija : 0 Registration date : 29.06.12
tieši kura auga daļā ir jānovāra zieds vai lapas un sieviešķais noteikti ne ?
Admin Admin
Number of posts : 269 Reputacija : 0 Registration date : 19.02.09 Age : 35 Dzīvesvieta : Jelgava
Tēma: Malaga Sestdiena Aprīlis 04, 2009 1:44 pm
Tā saucamā "managa", "molochina", "piens", "malaga" dabūjama no kaņepes auga vārīšanas pienā rezultātā. Tai piemīt ne visai patīkama garša. Parasti vielu koncentrāciju dzērienā nosaka ar laiku un pieredzes iegūšanu. Iesūkšanās caur kuņģi notiek lēni (40-60 min. līdz efekta sasniegšanai). Rekomendējamā attiecība 5-6 „smēķējamās” izejvielas devas vienas ekstrakta devas iegūšanai.